+38 (066) 044 1739

53210, Україна, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, пр. Трубників 18

+38 (066) 044 1739

53210, Україна, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, пр. Трубників 18

Нашому коледжу цього року виповнюється 80!

Нашому коледжу цього року виповнюється 80!

Закінчився ювілейний навчальний рік, а разом з ним і творчий конкурс, присвячений цій даті. Конкурс студентських міні-проєктів під назвою «Коледж об’єднує нас» мав на меті поєднання творчих зусиль педагогів та студентів у дослідженні та узагальненні досвіду коледжу в різних сферах своєї діяльності. А також відзначення осіб (педагогів і студентів, зокрема колишніх), що привнесли в історію закладу нові сторінки цього досвіду в різні роки життєдіяльності коледжу.

Наш заклад освіти має славну історію, багаторічні традиції та великий досвід виховання та навчання молоді, підготовки фахівців для промислових підприємств та інших галузей економіки країни. У коледжі створені умови для успішного навчання, творчого розвитку молоді, реалізації здібностей студентів  в різних напрямках: від інтелектуальної сфери до спортивно-масової роботи, від художньої самодіяльності до науково-практичних досліджень.

Конкурс, присвячений 80-й річниці коледжу, тривав чотири місяці (з березня по червень) і залучив до творчої співпраці чимало педагогів і студентів, утворивши кілька творчих груп, що створили цікаві і неповторні проєкти. У фінал Конкурсу потрапили вісім міні-проєктів різної тематики, з унікальними ідеями та оригінальними оформленнями своїх робіт.

Журі Конкурсу, до складу якого увійшли члени адміністративної ради коледжу, відзначило високий рівень підготовки проєктів та визнало всі роботи, що вийшли у фінал, переможцями в різних номінаціях, в залежності від напрямку і тематики проєкту, оскільки не можливо було порівнювати абсолютно різні за тематикою та контентом роботи.

Всі конкурсні роботи заслуговують вашої уваги і займають гідне місце серед доробок з історії розвитку коледжу – його минулого і теперішнього. А майбутні покоління педагогів і студентів коледжу матимуть можливість більше дізнатися про свій заклад та матимуть нагоду продовжити естафету пам’яті новими історіями з життя колективу.

Організаційний комітет Конкурсу щиро дякує всім творчим групам за участь, корпоративний дух та відданість своїй «альма-матер», цікавий досвід та унікальність його оформлення.   

Знайомтесь з переможцями Конкурсу студентських міні-проєктів «Коледж об’єднує нас» (порядок подачі проєктів довільний):

Творча група: Третяк Н.Л., Третяк С.О., Дятел Д., Лакуста В., Денисенко Р., Кретова А., Нікольський Я.

Переможці в номінації : «Єдність студентів під час війни».

Проєкт відзначається за створення корпоративного духу в педагогів та студентів відділення електричної інженерії під час війни.

Єдність студентів під час війни

Творча група: Ясенова О.О. та академічні групи відділення металургії з 1 по 4 курси.

Переможці в номінації : «Моя спеціальність – найкраща». Відзначається за формування у студентів відділення металургії професійної спрямованості інтерактивними методами.

Моя спеціальність – найкраща

Творча група: Копоть Н.В., Дятел Д.

Переможці в номінації : «Спортивні традиції коледжу». Відзначається за історичну ретроспективу спортивного досвіду ПЦК фізичного виховання та розвитку спортивно-масової роботи.

Спортивні традиції коледжу

Творча група: Копоть Н.В., Худорожков В., Сазонова В.

Переможці в номінації : «Військо-патріотичне виховання молоді».

Відзначається за системний підхід у презентації досвіду коледжу з військово-патріотичного виховання.

Військо-патріотичне виховання молоді

Творча група: Свитка О.А., Рибачко О., Чередниченко О.

Переможці в номінації : «Гурткова робота».

Відзначається  за багатогранність діяльності з розвитку творчих здібностей студентів у літературно-театральному гуртку «НІКА»

Гурткова робота

Творча група: Єременко Є.Ю., Коробєйнікова М.

Переможці в номінації : «Психологічна підтримка студентів» Відзначається за розширення у студентів знань про роботу психологічної служби коледжу.

Психологічна підтримка студентів

Творча група: Ткач О.В., Малява Г.А., Шамрай С.

Переможці в номінації : «Гордість коледжу».

Відзначається за послідовність у формуванні творчого шляху студентів та випускників коледжу протягом 20 років діяльності театру танцю «АМАДЕУС».

Гордість коледжу

Творча група: Доруда Ю.Г., Кретова А., Петров А.

         Переможці в номінації : «Герої не вмирають».

Відзначається за увіковічення пам’яті про випускника коледжу Олега Мірошниченка, який загинув на російсько-українській війні.

Герої не вмирають

Всі проєкти та їх автори нагороджуються авторськими Дипломами за підписом Голови журі Конкурсу, директора коледжу Володимира Миколайовича Рубанова.

Підтримайте всі представлені тут проєкти. Деякі з них створювалися в непростих умовах і при складних обставинах.

Організаційний комітет та журі Конкурсу.

Всі міні проєкти та інформація про підсумки Конкурсу розміщена на наших сторінках у фейсбук, інстаграм. Завітайте до цих ресурсів та підтримайте учасників Конкурсу.

https://www.facebook.com/groups/231129704111842/permalink/1604086230149509/;

https://www.instagram.com/nmt.org.ua/