+38 (066) 044 1739

53210, Україна, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, пр. Трубників 18

+38 (066) 044 1739

53210, Україна, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, пр. Трубників 18

"СТУДЕНТ РОКУ - 2023"

Студенти в усі часи знаходили привід для натхнення та мотивацію для успішного навчання, для зайнять спортом, творчістю, наукою, благодійністю, для розвитку своїх здібностей та самовдосконалення. Саме для того, щоб відзначати студентів, які живуть "не хлібом єдиним", а дбають про саморозвиток собі та іншим на користь, і започатковано було у нашому коледжі багато років тому цей конкурс - "СТУДЕНТ РОКУ". Не став винятком і цей рік!У ВСП "Нікопольський фаховий коледж Українського державного університету науки і технологій" проходить щорічний традиційний захід "СТУДЕНТ РОКУ".Він, як завжди, складається з трьох турів. І от він вийшов на фінішну пряму, коли оголошуються результати конкурсу та оприлюднюються підсумки. Настав час представити переможців конкурсу "СТУДЕНТ РОКУ 2023". Кожен з семи фіналістів отримав унікальне звання за перемогу в одній з номінацій. Останні чотири роки ми не присуджували абсолютне звання "СТУДЕНТ РОКУ" одному з переможців у номінації, оскільки проводили його онлайн (з відомих причин). Але цього року вирішили повернутися до колишніх традицій і поновити його присвоєння.Тому, правила цього року наступні: титул "Студент року" 2023 року отримає той/та з них, хто отримає найбільшу підтримку серед підписників (друзів)  сторінки ВСП "Нікопольський фаховий коледж УДУНТ" у Facebook та нашої сторінки в Instagram. Протягом п'яти днів - з 10.00 години 19 лютого до 15.00 години 23 лютого всі відвідувачі наших груп у Facebook та Instagram можуть підтримати одного із фіналістів  (в особисті повідомлення Вам буде надіслане персональне посилання на підсумкове голосування). Після підрахунку голосів журі оголосить свій фінальний вердикт - хто ж отримає цього року звання "Студент року". Знайомтесь з нашими фіналістами (подано за алфавітом):

  1. Денисенко Родіон, студент групи Е-22-1 - переміг у номінації "ПЕРСПЕКТИВНА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ".
  2. Джежела Богдан, студент групи ОТ-22-1 - переможець у номінації "СПОРТИВНА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ".
  3. Дятел Данііл, студент групи Е-22-1 - отримав номінацію "ВІДМІННИК РОКУ".
  4. Коробєйнікова Мілена, студентка групи ПМ-22-1 - перемогла у номінації "ЛІДЕР ГРУПИ РОКУ".
  5. Мулик Анна, студентка групи ОТ-22-1 - переможниця в номінації "ТВОРЧА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ".
  6. Талдикін Дмитро, студент групи ВСФ-22-1 - здобув номінацію "АКТИВНА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ".
  7. Худорожков Віталій, студент групи ПМ-22-1 - переміг у номінації "МАЙСТЕРНА ОСОБИСТІСТЬ РОКУ".

Подивіться відео-презентації кожного з переможців про їх здобутки та мрії. Оберіть найбільш достойного з них, на вашу думку, та підтримайте його/її кандидатуру на отримання звання "СТУДЕНТ РОКУ - 2023".

Увага! ПІДСУМКОВЕ ГОЛОСУВАННЯ за претендента на головну номінацію "СТУДЕНТ РОКУ - 2023" буде проведено з 19 по 23 лютого 2024 року.