+38 (066) 044 1739

53210, Україна, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, пр. Трубників 18

+38 (066) 044 1739

53210, Україна, Дніпропетровська обл., м. Нікополь, пр. Трубників 18

 Зі 125-річним ювілеєм рідний Університет!

Зі 125-річним ювілеєм рідний Університет!

Шановні викладачі,

студенти, працівники!

Від щирого серця вітаємо вас із 125-ю річницею Українського державного університету науки і технологій.

Ви по праву можете пишатися славетними традиціями та історією вашого закладу, який заслуговує на гідне звання фундатора вищої освіти не тільки в області, а й в усій країні.

За останні кілька років ваш університет виріс у потужний, авторитетний науковий та освітній центр. Під керівництвом славетних педагогів у вашому закладі освіти виховано не одне покоління фахівців, які зробили чималий внесок у розвиток пріоритетних областей вітчизняної науки та техніки.

Колектив вашого університету працює над укріпленням науково-технічного потенціалу нашої держави, готує висококваліфіковані кадри для сучасного виробництва в нових умовах, для наукових досліджень у галузі металургії, механіки, хімії, харчових технологій, електротехніки, будівництва та архітектури, транспортної інфраструктури та багатьох-багатьох  інших галузей економіки.

Ваші педагоги та студенти завжди готові до нових викликів буремного сьогодення та відбудови України у майбутньому.        Сьогодні, без перебільшення знакова та велична подія для нас всіх, оскільки пишеться нова сторінка історії вищої освіти у складних умовах  війни та великих суспільних трансформацій.

Ми, колектив ВСП НФК УДУНТ, є справжніми патріотами свого рідного університету та щиро пишаємось тим, що являємось частиною великої родини під назвою «Український державний університет науки і технологій» і бажаємо кожному тільки яскравого майбутнього, нових звершень, досягнень та найвищих вершин, а нашому університету процвітання та найкращих студентів України! Адже попереду ще багато звершень й злетів, багато перемог, досягнень і нових цілей на творчому шляху до науки і освіти!

Від щирого серця вітаємо з Днем народження наш рідний Університет! Зі 125-річним ювілеєм!

З найкращими привітаннями та побажаннями,

адміністрація та колектив студентів, педагогів і працівників

ВСП «Нікопольський фаховий коледж УДУНТ»